Det siger vores kunder

Kundecases på Uniconta

Nogle gange skal man tænke anderledes - Vores erfaring din sikkerhed.

Med hovedkvarter i Nuuk leverer de to virksomheder Masik og Nuuk Oil, enhver form for service eller ydelse, der inkluderer store entreprenørmaskiner, transport via skib, dykkeropgaver eller levering af energi til brændstof og opvarmning.
Til sammen omsætter de cirka 30 medarbejdere for over 60 mio. kr. om året, der bliver administreret gennem et nyt økonomisystem fra Uniconta.

Læs mere …

Lehnsgaard Bornholms Oliemølle:
For få år siden var olivenolie det eneste, der duede, når hjemmets svar på Jamie Oliver fandt stegepanden frem. Men i dag står koldpresset rapsolie højt på hitlisten både i hjemmet og hos de professionelle kokke. Ikke mindst takket være Lehnsgaard Bornholms Oliemølle, der siden 2003 har fremstillet rapsolie og sennep i høj kvalitet baseret på lokale råvarer fra solskinsøen.

Læs mere …

Små programmerbare robotter designet til undervisningsbrug fra 3. klasse til universitetet skal gøre børn og unge i stand til at gribe fremtidens udfordringer.
Robotten hedder Fable – og det er den unge, danske virksomhed Shape Robotics, der står bag produktet, der består af hundredvis af komponenter, der bliver købt ind over hele verden og samlet hos Shape Robotics i Farum.

Læs mere …

Selvbetjening frigør personale og gør det nemt for kunderne, hvis du kombinerer det med effektive betalingsløsninger.
Det gør BEAS, der leverer forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol til lystbådehavne, campingpladser og turistattraktioner.

Læs mere …